23 maj 2008

Minisemester i Norrtälje

Har ju glömt bort att berätta att vi var nere i Norrtälje över helgen för 2 veckor sedan. Det var underbart fint väder hela helgen och vi var ute och lekte och gick massor. Vi var bl.a. på Wira Bruk hette det. Matte och Johan var inne i några hus och kollade på smidessaker men jag tyckte att det verkade töntigt så jag stannade ute och bättrade på solbrännan istället. ;) När de kom tillbaka hade jag hittat en supergod pinne.
Matte och hennes kompisar hade även grillkväll. Jag låg högt på Frida och Henriks bro och övervakade dem allihop. Blev lite kallt framåt kvällen bara men då kom matte med min filt. Hade det hur mysigt som helst.

Önskar att matte kunde flytta så att vi får gräs här hemma också. Är ju så mysigt med sol och gräs.


Jag har förresten även lärt mig både "vacker tass" och "high five" nu. =D Får se om vi kanske kan få till en liten film för att visa er vad duktig jag är.

Mitt nya täcke

Här kommer lite kort på mitt nya täcke. Lite dålig skärpa på korten men är jag inte snygg så säg. =D

Täcket är huuur skönt som helst. Nästan så jag ser fram emot sommarens regn. Lite iaf.

21 maj 2008

Dålig på uppdatering

Ojojoj, nu var det längesen vi uppdaterade här. Inte bra.

Jag kan iaf glädja alla med att ögat har läkt jättebra. Det syns inte ens att jag har blivit biten. Det blev inget ärr och tårkanalen funkar finfint så jag är som ny igen.

I förra veckan hade matte med sig ett paket hem till mig. Det var från underbara Kerstin från Gotland. Matte hade busat till det lite och beställt ett regntäcke till mig. Det är kalasfint! Det är svart med en jättemysig krage som när den är nedfälld går ända upp till öronen. När man fäller upp den blir det som en skärm över öron och ögon. Sen går den ner över svansen och har reflexer både fram och bak. Jag kommer vara så torr och snygg i den i sommar om det ska envisas med att regna.
Kort kommer att läggas upp så snart de laddats ur kameran.

Det var en kort uppdatering. Ska se till så att matte skriver oftare även om det inte kommer några kort.


Psst, jag vill ha sommar nu.