21 september 2007

Actionbilder a la Oliver

Här kommer lite höst-/actionbilder. Jag och matte var ute och busade i backen bakom vårat hus alldeles nyss. Det var jätteroligt. =D
Gott med kottar.
Matte ropade så jag måste ju kolla vad hon vill.


Jag i full fart! Gick så fort så jag kunde nästan inte stanna.

20 september 2007

Ny korg

Idag har jag fått en ny korg... igen. Hurra! =)

Matte tyckte att min förra var lite för liten för mig så hon åkte och köpte en ny. Den är jättestor och fin. Husse och matte bäddade den med ett av deras riktiga täcken och med mitt alldeles egna påslakan med whippar på. =D Det blev såå fint!

Jag provligger nya bädden. Jag kan tom ligga raklång över kortsidan.

Lekisen fick följa med så att jag fick provleka korgen lite också.

Nya korgen vs. gamla korgen. Lite skillnad. I den lilla är det en kudde och i den stora ett täcke.

Puppy Party

Igår kväll var jag och matte på Puppy Party på Hundens Hus. Wilgot och hans matte Johanna var också där. Så roligt att träffa honom. Sen var det en pytteliten valp där också, en liten Amstaff på 9 veckor. Hon bet mot mig så fort vi var nära varandra. Det var även en Varghund där, 4½ mån. Matte tyckte att hon var jättesöt, hon hade pyttesmå ögon och öronen stod åt alla håll och hon hade jättestora tassar.

Lite småjobbigt att sitta stilla så länge och inte få leka med alla andra så jag satt och pep och pep och pep. Till slut somnade jag i mattes knä istället. Skönt!

Jag, amstaffvalpen Vilja och min polare Wilgot.

Här är vi alla i profil.

18 september 2007

Spännande hemväg

Idag när jag och matte gick strandpromenaden hem så utforskade jag lite plankor och grejer som låg ute i vattnet. Spännande! Men lite läskigt var det när jag fick kallvatten på tassarna. Vatten tycker jag inte om!

17 september 2007

Bra avslut på dagen

Åh, det är jobbigt att vara på jobbet hela dan.. Sova är skööönt!


När vi gick hem från jobbet regnade det inte längre. Lägg gärna märke till den fina pinnen som jag bar på hela vägen hem. Fin va?! =D


Helgen och reeeeeeegn

I helgen var husse och matte bortresta så jag var hemma hos min kennelmamma Eva. Hemma hos henne bor även min mamma Metallica, en annan whippet som heter Nova och lilla taxen Mysan. Kul att träffa mamsen igen men hon tycker inte om när jag busade och hade mig med henne. Då skällde hon på mig och sa åt mig att gå och lägga mig. Nog för att jag kan vara lite trotsig men säger mamma att det är dags att gå och lägga sig, då är det det.

Här är Mysan, jag och Nova. Inte så jättebra kvalite men bättre än ingenting tänkte matte.


Matte vet att jag hatar regn, ändå ska hon dra ut mig på promenad på morgonen. Jag blir så trött. Imorse tog hon på mig mitt supertuffa täcke och drog iväg med mig. Jag ville verkligen inte gå när det var så blött och kallt så jag gick fot om fot för att störa matte. Jag lyckades, hon bar mig halva vägen till jobbet. Ganska skönt att bara få åka. Matte var inte lika glad dock så sista biten trampade jag på ganska bra så att hon skulle bli glad på mig.

Lägg gärna märke till påsförslutaren som håller fast täcket, jag är fortfarnade lite för smal för det.


14 september 2007

Kort på mig

Nu har matte fixat som ett fotoalbum till mig. Du hittar det längre ner på sidan i högerfilen.
Se och njut! ;)

Min kudde

Här är kudden som jag har fått av matte. Visst är den fin?! Massa jag på den.

13 september 2007

Duktig Oliver

Igår kväll var jag och matte ute och gick. Hon berömde mig jättemycket. Speciellt när jag gick fint bredvid henne, jag såg tom att hon kunde svänga med båda armarna ibland. =) Duktig jag är! Sen tycker hon om när jag går och ställer mig vid hennes vänstra sida när hon stannar och tittar på henne. Då säger hon också att jag är duktig. Jag börjar förstå det här nu. =)

Måste ju bara berätta att jag har fått en ny kudde till min korg i sovrummet. Det är tecknade bilder på whippar i olika situationer. Den är sååå fin! Kommer nog kort på den snart hoppas jag.

11 september 2007

En timme på jobbet

Nu har jag varit med matte på jobbet i en timme. Guuuud va tråkigt det har varit. Jag har försökt få henne att gå hem tidigare genom att pipa, gnälla, krafsa och hoppa på henne men hon förstår inte utan säger bara åt mig att gå och lägga mig i korgen. Jag vill inte lägga mig i korgen. Jag har ju sovit hela dan hemma med husse.

Nu säger hon att vi ska gå hem. Hurra! Hon har lovat att vi ska gå via elljusspåret hem. =D

10 september 2007

Kvällsprommis

Jag och matte har precis varit ute och gått en kvällspromenad. Var meningen att vi skulle gå en bit i elljusspåret men det var inte tänt där så då struntade vi i det och gick tillbaka samma väg istället.

Har ni sett va söt jag var i t-shirten som jag fått av moster Linda?! =)

Jag har även fått en ny bädd idag igen. =) Matte skämmer bort mig men hon säger att jag är en prins och en prins förtjänar ju faktiskt bara det bästa. ;)

Riktigt skön var den också! Somnade på den direkt efter promenaden.

En dag på jobbet

Såhär ser en vanlig dag ut på jobbet när jag följer med matte.

Brukar ligga under hennes skrivbord och vila lite. Sova är ju så skönt!


Sen är det ju väldigt skönt att ligga i solen också. Varmt och mysigt och nallen är självklart med.



Ny blogg


Nu har matte fixat en ny blogg åt mig. Ska se om vi kan filura ut hur den fungerar. Jag har tjatat på matte för jag tycker in om att det bara går att lägga upp ett kort per inlägg. Jag vill ju visa alla saker jag gör på dagarna.

Fel i omröstningen

Matte är lite virrig. =P
Det ska ju vara adressen till den här bloggen som ska stå som ett av valen i omröstningen. Alltså http://foxysoliver.blogspot.com/ mot www.nogg.se/foxysoliver.
RÖSTA!!! RÖSTA!!! RÖSTA!!! =D