26 juni 2008

Lure coursing

Idag var jag och matte på Lure coursing-träning på Bänkås flygfält på Alnö. Jag var inte med och sprang utan vi tittade bara. Mina syskon var så duktiga. Fick även träffa min brorsa Panther som bor i Hudiksvall. Det var jättekul att se honom. Vi har inte setts sen vi flyttade till våra nya hem när vi var 8 veckor gamla. Han var precis som mig, snygg och pratade massor. =)
Några av hundarna innan första loppet.
Pommac laddar inför sitt lopp. Hans husse tyckte att han såg ut som en tonåring med tandställning. =)


Panther innan hans lopp skulle gå.


Det där är min bror det. Snygg som få.


Min lilla syster Hallon. Söt som socker.


Jag låg i solen och tittade på de andra.


Sen satte jag mig i bilen och tittade på de andra på håll ett tag.


Såhär trött blev jag efter en kväll på lure coursing-fältet.
Det var såå skönt med kalluften som kom ut från fläkten. =)
När vi kom hem gick vi ner till planen och matte kastade lite boll till mig. Orkade bara springa några kast dock, sen ville jag gå hem och sova.

23 juni 2008

Fånga godis

Måste bara berätta att idag lyckades jag fånga godis i luften som matte kastade till mig. Har inte riktigt fått till det där förut men idag klarade jag det. Tog tom 3 st godisar i rad. Matte var stolt och jag glad för att jag fick godis. =)
Nu ska jag sova vidare. Sov mellan kl 09.00 och 15.30 idag. Missade tom lunchen. Men det var ok. Inte så stor matlust senaste dagarna.

22 juni 2008

Midsommar i Norrtälje

Vi har firat midsommar i Norrtälje hos Johans familj. Vi har haft det hur mysigt som helst. Här kommer några bilder på mig.
Jag älskar att åka bil.


Sova är skönt!


Jag ligger och myser i Henriks knä under en grillkväll i Norrtäljes skärgård.


Jag och matte innan vi klev på tåget hem från Uppsala. Spännande!


Tittar ut genom fönstret.


Men till slut somnade jag. Fick dock lilla i mattes knä för det var en jättearg hund som låg på golvet vid vår plats. Han morrade och visade tänderna så fort han såg mig. Otrevlig typ!

18 juni 2008

T-shirt, flytväst, prommis och pose

Matte tänkte inte riktigt till när hon ställde upp mig hemma i vardagsrummet. Hur rörigt som helst bakom mig ju. Matte säger att jag äntligen börjar sänka ryggen iaf. =) Snart får jag nog åka ut på utställningar igen.

Jag på en spännande sten idag när jag och matte var ute på prommis.


Jag har fått en flytväst. Är jag inte stilig?! =) Matte hatar att vara på vattnet men nu när Johan har kommit in i bilden måste nog matte ta och lära sig det.


Jag har fått en t-shirt också. Matte säger att det är för att jag ser cool ut och för att jag inte ska bränna mig i sommar. Kommer nog se till att jag får ha den på kvällarna också om det blir lite svalt och så inte myggen biter mig för mycket.


Jag och matte när vi var ute och gick tidigare i veckan. Det regnade massor så när vi hade tagit det här kortet kröp jag upp i mattes knä så jag iaf slapp sitta på den kalla backen.
Imorgon ska vi åka ner till Norrtälje igen. Jag älskar att åka på minisemster. =D
Matte och Johan har massor planerat för oss.

10 juni 2008

Det här har hänt sen sist

Jag har mina öron tejpade för att de ska vikas rätt. Har jag dem inte tejpade står de lite som de vill. Jag har även fått ett fästinghalsband så att jag inte ska bli biten. Hjälper mot mygg med och är gjort på örter och itne sånt där kemiskt skit.



I lördags var jag och matte i ett stall. Där fanns de här två typerna. Bertil och Erik hette de och de kunde tricks. Dom kunde t.ex. hoppa och när dom gjorde det fick de ost. Sen smaskade dom massor.

I söndags träffade jag en ny kompis. Tiger heter han och är 9 mån. Vi sprang och lekte massor. Lite väl varmt bara, 27 grader, men vi kämpade på.


Men det var skönt att ligga och snacka lite i skuggan också.


Min nya lekis. En and som kvackar när jag biter på den. Hur kul som helst! =)


Jag har fått en ny bur bak i bilen nu. Eller det är ingen bur utan grindar. Matte och Johan har gjort skiljeväggen alldeles själva. Det tog dem 2 timmar.... Men den blev fin och Johan har lärt sig en ny sak om matte.. hon kan vara ganska arbetselak. =P
Nu saknas det bara lite bilder från förra veckans äventyr. Hoppas att de kommer snart.