31 oktober 2008

Jag på dagis

Matte har knäppt lite kort på mig och mina kompisar på dagis.
Det är alltid fullt ös när matte kommer in.
Jag och mina kompisar myser i soffan.
Jag pussar lite på min tjej. Hon ser nästan lite arg ut.
Hugo däremot lutar sig slött mot armstödet.
Det är 4 hundar på den här bilden..
Min tjej är på andra sidan Sigge och kosrtaste vägen var under magen på honom.
Mira försöker hålla koll på oss allihop.

26 oktober 2008

Privatlektion

Idag åkte jag och matte ut till klubben för att träna. Vi fick ha vår fröken för oss själva en hel halvtimme.
Jag fick vara lös hela tiden och fick tom springa av mig. =D Det jag dock inte fick göra var att ignorera matte och gå och lukta överallt men det gjorde jag ändå. Ett tag iaf tills matte plötsligt försvann hela tiden och jag var tvungen att hålla reda på henne.

Fick även träna på att sitta kvar när matte gick iväg en bit och sedan springa och sätta mig bredvid henne när hon ropade. Det var väl sådär roligt men jag ansträngde mig lite iaf.
Det roligaste var när jag fick stanna kvar på ena sidan av planen med min fröken och matte gick iväg till andra sidan. Sedan fick jag springa så fort jag bara orkade bort till henne på andra sidan. Det var så roligt att jag sprang tillbaka till fröken sen igen. Sen ropade matte igen och jag sprang tillbaka till henne.
Plötsligt var halvtimmen slut och jag fick massor av beröm och karra och sedan gick vi tillbaka till bilen. På vägen dit mötte vi min kurs-kompis Goofy. Vi har inte fått leka med varandra än men han verkar så himla skojig.

25 oktober 2008

Den här veckan

I onsdags på kursen ville matte att jag skulle lägga mig ner.. på backen. Hallå, det är kallt ju. Glöm det sa jag och satte mig närmare henne istället. Hon gick inte på det.. Jag la mig ner en gång, fast jag låg som på knäskålarna så att minsta möjliga yta hud nuddade backen.
Sen skulle jag gå fot. Det har jag fattat riktigt bra nu så då fick jag jättemycket beröm och massa karra.
Innan vi slutade skulle vi gå i en ring allihop och vända och byta håll och stanna och lite sånt där när Ulle, instruktören, sa till. Det gick superbra. Jag fick tom beröm högt av instruktören inför hela gruppen. Då blev matte stolt. Tror att hon tom höll på att börja gråta. "Så jävla pinsamt!"


Igår var både moster, kusin Ebba och mormor här och hälsade på oss. De tvåbenta åt rå fisk och människokarra, jag och Ebba fick varsin godis som var supergod. Sen blev Ebba lite arg på mig. Då blev moster arg på henne och sen fick Ebba ligga jättestilla och jättetyst resten av kvällen.



Idag är jag jättetrött. Har haft mycket att göra på dagis i veckan. Solen skiner idag så snart ska jag ta med mig matte ut och leka och gå lite.

18 oktober 2008

Nu är det höst




Idag var jag och matte ute och gick. Det var jättemysigt! Sedan jag började på dagis blir det inte så många promenader hemma. Jag är ju så trött efter allt bus på dagis.
När jag kommer hem från dagis så får jag middag och sen minns jag aldrig nå mer av kvällen förrän matte står och drar i halsbandet som hon på något mystiskt vis fått på mig. Detta dragande börjar precis innan det är dags att sova för natten.. Jag följer lydigt med ut och kissar men sen vill jag bara in igen och sova vidare.

17 oktober 2008

Kurs

I onsdags var det kursdags igen. Den här gången fick vi träna på sitt, sitt-stanna kvar och sedan att gå fot. Jag kan ju gå fint bredvid matte, alltså inte dra utan hålla mig hyffsat bredvid henne när vi är ute och går. Men nu skulle jag alltså gå fot. Det innebar att jag skulle sitta fint bredvid henne så fort hon stannade och när hon gick skulle jag gå och när hon stannade skulle jag trycka ner sötrumpan min i kalla backen igen. Försökte ta mig ur det först men när hon inte gav upp efter tredje försöket så gjorde jag som hon ville. Hon hade ju go-karra med sig så det var värt att anstränga sig lite.